Douglas & Jones Capitol Black
HeaderDJ
Douglas & Jones Capitol Grey
Douglas & Jones Capitol Sand
Douglas & Jones Capitol Black

DOUGLAS & JONES

Een uniek merk ontstaan vanuit een veelvoud van unieke samenwerkingen. Een berg van ervaring van tientallen jaren enerzijds. En een constante drang om dingen nóg mooier en beter te maken anderzijds. Douglas & Jones is de verbindende factor binnen de vele landschappen van interieur én exterieur. Samen met vele andere, gerenommeerde specialisten op het gebied van vorm, kleur en design staat Douglas & Jones steevast garant voor fascinerende collecties.

BUITENVLOEREN MET KARAKTER

Het koesteren van eeuwenoude ambachten en het lef om dingen uit te proberen levert nieuwe inzichten. Focus op innovatie met de belofte van topkwaliteit en liefde voor design. Met Douglas & Jones ontstaat een nieuwe wereld aan boeiende en hoogwaardig functionele oplossingen. Met de outdoor collectie drukt Douglas & Jones haar eigen stempel op de buitenruimte. Met respect en toewijding voor natuurlijke materialen, die zij op een verbluffende wijze weten te vangen in keramiek.

Gallery

De collectie

SOLOSTONE 3.0

SOLOSTONE 3.0 zijn keramische tegels van 3 centimeter dikte. Deze volkeramische massa in de tegelmaat 60x60 cm zorgt voor betrouwbaarheid en gemak bij verwerking en onderhoud. Juist deze dikte maakt gebruik en toepassing namelijk gemakkelijker, omdat het zorgt voor extra stabiliteit. 

Douglas & Jones Capitol Sand

CAPITOL SAND

Afmeting 60x60 cm

Douglas & Jones Capitol Grey

CAPITOL GREY

Afmeting 60x60 cm

Douglas & Jones Capitol Black

CAPITOL BLACK

Afmeting 60x60 cm

Douglas & Jones Oslo Grey

OSLO GREY

Afmeting 60x60 cm

Douglas & Jones Oslo Anthracite

OSLO ANTRACITE

Afmeting 60x60 cm

DUOSTONE

duostone zijn hoogwaardige keramische vloertegels verlijmd op een speciale onderlaag van SERAFOAM®. Een gaskeramiek van volledig gerecycled materiaal (totale dikte 4 cm). Het bijzonder lichte gewicht (17 kg) maakt toepassing en verwerken van deze tegels stukken eenvoudiger dan bijvoorbeeld beton of natuursteen. Je kunt ze direct op een goede, stabiele ondergrond van zand verwerken voor een mooi, strak en blijvend resultaat. 

Douglas & Jones duostone Cotto Dark Red

COTTO DARK RED

Afmeting 60x60 cm

Douglas & Jones duostone Cotto Black

COTTO BLACK

Afmeting 60x60 cm

Douglas & Jones duostone Cotto Dessin Multicolor

COTTO DESSIN MULTICOLOR

Afmeting 60x60 cm